Höstlov del 1

Nu har halva höstlovet gått. Tänk att jag som 22 åring skulle få ha höstlov igen! Helt galet! Dock har jag en hel hög att plugga, vilket jag borde ta tag i nu om jag ska hinna klart allt.

Helgen började jag med att svimma i duschen.... Inte kul alls. Sen när jag kom tillbaka så kräktes jag, för jag var så yr. Sen skulle jag in till stan, fast min dumma ångset höll på att ta livet av mig. Fullt på varenda fik! Så det fick bli en barnpizza på en tom pizzeria. Ångesten var för hög för att jag skulle kunna äta bland folk. Jag önskar att den kunde försvinnna!

I måndags så var det en liten lyx dag för mig och K. Vi åkte till Göteborg och blev fotograferade av "The studio". Kunde varit bättre bemötande och tagit in mig som person mer. Det var mer, hej vänta i vårat väntingrum i 1 timme, in i sminket snabbt, vänta i 30 min, fotas av en fotograf som tog illa vid sig när man sa att just den posen var jag inte så bekväm i, vänta 30 min, in och släng halvbra blider på oss för dyra pengar. Men det blev några fina kort iaf.
Jag hade inte betalat 800 kr för den dagen. Nu batelade vi bara för fotagrafierna.

Är cityfolk mer dryga??


Igår jobbade jag i några timmar. Läste tidningen som vanligt i 2 timmar. Regn hela dagen vilket betyder LUGNT på jobbet. Jag han läsa lite i min engelska bok tom!

Resten av höstlovet ska de pluggas! Jag måste få in självdisciplinen ordentligt!
INSPERATION: Isabella

This is me



Kommentarer
Postat av: Emmy

Jaadu, inspiration till att plugga...

För mig är hemligheten bakom en lyckad student enkla; kaffe och snus (och stänga av facebook) Och det var typ det ;) Och tanken på att få en trevlig utbildning är ju väldigt motiverande. Det är ju fantastiskt att vi får studera "gratis" här i Sverige.

2010-11-04 @ 18:28:06
URL: http://ridethestorm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0